ULM NEU ULM - Podręczniki dla gastronomiii

0prod.

0,00 zł

DO KASY

Akcesoria do dekorowania

Akcesoria do dozowania

Akcesoria do frytowania

Blachy, siatki, deski i akcesoria do PIZZY

Chochle i łyżki MONOBLOK

Deski do krojenia HACCP

Deski do krojenia PERFECT CUT

Deski drewniane

Dyspensery do zimnych sosów

Kloce i haki masarskie

Maszynka do krojenia ziemniaków

Mata

Miarki i szufelki

Miski i cedzaki

Noże dekoracyjne

Noże do ziół i nożyce

Noże Green Line

Noże HACCP

Noże japońskie

Noże Kitchen Line

Noże KURT SCHELLER Edition

Noże Profi Line

Noże standard - uniwersalne, w kolorze czarnym

Noże, łopatki i tarki do sera

Nożyki dekoracyjne

Nożyki HACCP do obierania

Obieraki

Ostrzałki

Piły do kości

Pistolety do sosów i kremów

Podkładki

Przybory kuchenne różne

Przybory MONOBLOK KITCHEN LINE

Przybory MONOBLOK PROFI LINE

Rózgi

Sita

Stojak na deski

Szatkownice do warzyw

Szatkownice i tarka do warzyw

Szczypce

Szpachelki i szpatuły

Szpatuły i łyżki

Tarki

Termometry

Timery

Tłuczki i maszynki do zmiękczania mięsa

Ubijaki do ziemniaków i wyciskacze do czosnku

Wagi kuchenne

Wagi legalizowane

Wirówki do sałaty

Wybieraki do ciasta