Zgrzewarka tacek CAS CDS-03
- Producent : CAS
Zgrzewarki tacek, czyli urządzenia do pakowania (traysealer). Dania na wynos.
To optymalizacja kosztów w każdej kuchni. Umożliwiają serwowanie na specjalnie zafoliowanych tackach dań na wynos. W połączeniu z systemem zamówień
on-line lub telefonicznym to dla każdego biznesu gastronomicznego optymalizacja
kosztów oraz zwiększenie sprzedaży. Mają bardzo szerokie zastosowanie, można za
ich pomocą pakować produkty różnego typu. Są to np. wyroby mięsne, drób,
kiełbasy, ryby i owoce morza, ser, warzywa oraz wiele innych. Pakowanie na tackach
produktów przeznaczenia spożywczego i nie tylko jest dzięki nim szybkie i wygodne.
Pakowane wyroby nie uszkadzają się, ani nie zgniatają. Co więcej, zgrzewarki tacek, jakie
oferujemy, dają możliwość pakowania produktów o różnej konsystencji i stanie
skupienia – od stałych i sypkich, nawet po płynne.
Płynna i precyzyjna regulacja temperatury zgrzewania
Płyta zgrzewająca pokryta teflonem
Konstrukcja urządzenia wykonana ze stali nierdzewnej
Mechanizm sprężynowy ułatwiający otwarcie
Elektroniczny sterownik firmy Omron
Podświetlany diodowo włącznik zasilania
Rolkowy system podawania folii
Informacja o gotowości do pracy (kolorowymi diodami LED)
Odcięcie folii z rolki po długości
Obcinanie folii za pojemnikiem
Zgrzewanie ramkowe płytowe uniwersalne (wszystkie rodzaje traysealerów)
Czas nagrzania (min): 8-10
Czas zgrzewania (s): 2
Maksymalna średnica folii: 140
Masa brutto (kg): 22
Masa netto (kg): 20
Odcięcie folii z rolki po długości
Pakowanie tacek do rozmiaru tacki: 260x180x100 mm
Szerokość folii: 200 mm
Szybkość pakowania (taca/min): 6-8
Wymagania elektryczne: 1P/220V/50HZ
Wymiary urządzenia: 545x296x250 mm
Wysokość urządzenia po otwarciu: 655 mm
Zużycie energii=moc grzewcza (kw): 0.7