PROJEKTY TECHNOLOGICZNE
Projekty technologiczne kuchni są realizowane zgodnie z polskimi przepisami, uzgadniane z rzeczoznawcami oraz opiniowane przez SANEPID.
Posiadamy doświadczenie w zakresie projektowania lokali gastronomicznych według obowiązujących norm sanitarnych i bhp.
Projekty technologiczne kuchni przygotowywane są zgodnie z wymogami systemu HACCP.
Projekty technologiczne kuchni to plany i schematy, które określają układ pomieszczeń w kuchni oraz procesy technologiczne. Projektanci kuchni wykorzystują projekty technologiczne, aby zapewnić optymalną organizację przestrzeni roboczej, a także zoptymalizować procesy gotowania i przygotowywania potraw. Projekty technologiczne kuchni są szczególnie przydatne w przypadku dużych restauracji, hoteli i innych obiektów gastronomicznych, gdzie efektywność i ciągłość pracy są kluczowe dla sukcesu biznesowego.
Dzięki projektom technologicznym kuchni można zoptymalizować wykorzystanie przestrzeni, zwiększyć wydajność pracy personelu oraz zapewnić bezpieczeństwo żywności
ULM GASTRO oferuje:
- Wykonanie technicznego projektu technologii kuchni zgodnie ze standardami Sanepidu
- Opis technologii projektowanego lokalu gastronomicznego
- Specyfikacja urządzeń i wyposażenia gastronomicznego wraz z podaniem parametrów technicznych
- Dostawę urządzeń i wyposażenia gastronomicznego zgodnie ze specyfikacją zaakceptowaną przez Inwestora
- Montaż urządzeń gastronomicznych
- Rozruch urządzeń gastronomicznych
- Rozbudowany system szkoleniowy w zakresie obsługi urządzeń kuchennych i barowych
CHCESZ PROJEKT TECHNOLOGII KUCHNI?
ZADZWOŃ + 48 506 048 506