– Blat ze stali nierdzewnej AISI 304 18/10 o grubości 1mm – Spawany rant ze stali nierdzewnej AISI 304 18/10 o grubości 3 mm, zabezpieczający przed pryskaniem – Płyta o grubości 15 mm wykonana z miękkiej stali, z lekkim nachyleniem, co
ułatwia mycie i zbieranie tłuszczu do wyjmowanej szuflady o maksymalnej
pojemności 2 litrów
– Szuflada ze stali nierdzewnej
– Ogrzewanie gazowe za pomocą palników ze stali nierdzewnej, ze
samostabilizującym się płomieniem
– Płyta grzejna z zaokrąglonymi narożnikami z przodu, lekko nachylona, co
ułatwia mycie
– Automatyczne zapalanie za pomocą płomienia kontrolnego i przycisku
piezoelektrycznego, zaworu bezpieczeństwa i termopary– Zakres temperatur 170° -300°C– Powierzchnia płyty grillowej: 350x570 mm