Płyta grillowa z serii Blue Line marki Hendi o gładkiej powierzchni. Produkt rekomendowany jest
do małej i dużej gastronomii, można go używać tylko w pomieszczeniach zamkniętych. Najlepsza
jakość, perfekcyjne wykonanie, niezwykła funkcjonalność sprawiają, że produkty Hendi znajdują
zastosowanie w każdej kuchni.
- Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- Chromowana powierzchnia (9 mm) ułatwia czyszczenie
- Płyta grillująca z rantem, wyjmowana szuflada na tłuszcz
- Powierzchnia grillująca 330 × 270
- Stopniowa regulacja temperatury do 300 C
- Ochrona przed przegrzaniem
- Nadaje się do pracy ciągłej
- Włącznik/wyłącznik zasilania z lampką
- Moc elektryczna (W): 2000
- Napięcie (V): 230
- Wysokość (mm): 225
- Szerokość (mm): 450
- Głębokość w mm: 300